Filtru de apa Pimag Waterfal - Nikken

Filtru de apa Pimag Waterfal - Nikken
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
3.886,95 RON
TVA inclus

Stoc sincronizat: Ieri la ora 23:01

 • Depozit/Furnizor 10+ buc.
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Filtru de apa Pimag Waterfall - Nikken

Pimag Waterfall este alegerea optima pentru filtrarea apei si imbunatatirea caracteristicilor acesteia. Raportul calitate/pret este unul extraordinar si necomparabil cu restul produselor similare.

PiMag Waterfall beneficiaza de un profil modern, compact ce foloseste sisteme ingenioase, gravitationale si o filtrare unica in mai multe etape care include ceramice Pi pentru a crea apa alcalina in acelasi timp reducand contaminantii. Un echilibru acid/alcalin al pH-ului este esential pentru mentinerea sanatatii dar o dieta si un stil de viata tipic modern pot conduce la aciditate in exces. Apa alcalina cu un ORP scazut (potentialul de reducere a oxidarii) ajuta la restaurarea echilibrului ajutandu-va in acelasi timp corpul sa se apere impotriva bolilor. Sistemul gravitational de filtrare lenta a apei incurajeaza miscarea naturala in spirala a acesteia, in timp ce magnetul de 1.200 gauss reduce agregarea de sedimente.

Sistemul de apa Waterfall a primit acreditarea Sigiliul de Aur de la Asociatia pentru Calitatea Apei. Aceasta acreditare este acordata numai sistemelor de tratare a apei care au trecut standarde riguroase cu privire la performanta, capacitate si integritatea de a inlatura o varietate de contaminanti din apa.

Pentru o maxima biodisponibilitate recomandam folosirea Optimizatorului Pimag dupa filtrarea apei.

Informatii PiMag Waterfall

Tehnologie avansata de filtrare: Certificat pentru reducerea contaminantilor daunatori pentru apa mai buna si mai curata

Tehnologia Pi: Adauga minerale naturale, regleaza pH-ul pentru un echilibru acid/alcalin si ionizeaza apa pentru a o proteja impotriva oxidarii

Tehnologia Magnetica: Un camp magnetic circular functioneaza pentru a reduce agregarea de sedimente

Model compact: Poate fi pozitionat pe suprafata dulapurilor din cele mai mici bucatarii

Operare de scurgere gravitationala: Nu are nevoie de electricitate sau conectare la tevile de apa

Economic: O alternativa mai practica si mai economica la sticla de apa imbuteliata comercial sau la alte sisteme de ionizare a apei

CARACTERISTICI SI AVANTAJE

• Operare simpla, tehnologie avansata

• Filtrare certificata pentru reducerea contaminantilor

• Mineralele ajuta la reglarea pH-ului pentru a crea apa alcalina

• Procesul de filtrare scade Oxidarea – Potential de Reducere

• 1.200 gauss

Indicator LED de schimbare a filtrelor (Ultimul model de filtru nu contine indicator LED)

• Aprobarea Sigiliul de Aur de la Asociatia de Calitate a Apei din Statele Unite ale Americii

Pachetul de Filtre PiMag Waterfall

Filtrul sistemului PiMag Waterfall contine doua prefiltre (polietilena tereftalat) situate in capatul coloanei din filtru. Prima coloana contine carbon activat cu materiale alcaline si rasina schimbatoare de ioni. A doua coloana contine bila de lut, bila de argint bio si bila de minerale. A treia coloana contine nisip de siliciu si KDF.

Pietricele Minerale PiMag Waterfall

Pietricelele Minerale din PiMag Waterfall (care provin de sub nivelul marii langa o mica insula coreana)  contin diferite minerale din clasa silicatelor care ajuta sa suplimenteze apa Pi bogata in minerale.

Indicatorul LED

Sistemul indicatorului LED functioneaza pe debitul de apa din robinet si calculeaza cati litri de apa au fost filtrati. Un indicator luminos de culoare verde va confirma ca sistemul functioneaza la eficienta optima. O lumina rosie inseamna ca sistemul a filtrat 900 de litri de apa si este timpul sa inlocuiti filtrul. Instructiunile cu privire la indicatorul LED se regasesc in manualul produsului.

(Ultimul model de filtru nu contine indicator LED. Schimbarea filtrului poate fi aproximata cand prefiltrul alb, se imbacseste si se coloreaza pe ambele parti, iar aceasta murdarie nu poate fi indepartata prin spalare la dus)

Capacitate:

Rezervorul superior: 5 litri

Rezervorul inferior: 5,5 litri

Dimensiuni:

Inaltime 42,3cm

Latime 22,5cm

Adancime 32,5cm

Greutate:

3 kg

Inlocuirea filtrelor

Filtrul cartus: 900 litri (Senzorul va anunta cand ati folosit 900 de litri) 

 • Ultimul model de filtru nu contine senzor
 • Empiric va puteti da seama ca filtrul trebuie inlocuit atunci cand pasla de deasupra nu mai devine alba la spalarea sub dus ci ramane la o culaore galbuie

Pietricele minerale: 1 an

*Durata de viata a componentelor poate varia in functie de calitatea apei.

Instructiuni de ingrijire:

Cand este complet asamblat, nu ridicati si nu mutati sistemul de apa PiMag Waterfall si pozitionati-l departe de razele directe ale soarelui. A se curata numai prin clatirea cu apa rece; a nu se folosi substante de curatat abrazive, prosoape de hartie sau apa fierbinte cu sapun.

Acreditare:

Sigiliul de Aur de la Asociatia privind Calitatea Apei din Statele Unite ale Americii

Responsabil fata de mediu: Produs din materiale reciclabile care nu se scurg in apa.

PiMag Waterfall - Intrebari si Raspunsuri

I. Unde este pozitionat magnetul de 1200 gauss si care este scopul acestuia? In documentele companiei se afirma ca acesta diminueaza aglomerarea de sedimente?

R. Magnetul este situat in tubul albastru plasat pe fundul rezervorului inferior pe unde apa curge catre robinet. Moleculele de apa sunt bipolare si au tendinta de a se atrage reciproc. Magnetii afecteaza unghiul de legatura dintre atomii de hidrogen si oxigen din molecula de apa. Acesta la randul sau reduce grupurile aglomerate de molecule pentru ca acestea sa devina mai mici si impune o marire a procesului de absorbtie. Aglomerarea este definita ca o adunare de mase si, intrucat magnetul reduce aceasta masa in grupuri mai mici, se diminueaza aglomerarea.

I. Ce reprezinta rasina schimbatoare de ioni?

R.Rasina schimbatoare de ioni este folosita in produsele de purificare a apei pentru a ajuta la eliminarea metalelor grele, adaugand in acelasi timp ioni cum ar fi cei de sodiu si potasiu care ajuta la alcalinizarea apei.

I.In materiale, este mentionat faptul ca primul strat al filtrului contine carbon si materiale alcaline. Care sunt aceste materiale alcaline?

R. Materialele cu rol de alcalinizare reprezinta un anumit numar de minerale care promoveaza apa alcalina. Nu eliberam specificatiile complete catre clienti datorita cerintelor de proprietate intelectuala care protejeaza produsele noastre de posibila copiere.

I. Al doilea strat contine granule de lut, ne puteti spune care este rolul acestora? Contine de asemenea argint bio si minerale. Care sunt aceste minerale?

R. Al doilea strat al filtrului contine diferite elemente care ajuta la filtrarea contaminantilor eliberand in acelasi timp minerale care ajuta la majorarea pH-ului. Nu eliberam specificatiile complete catre clienti datorita cerintelor de proprietate intelectuala care protejeaza produsele noastre de posibila copiere.

I. Al treilea strat contine nisip de siliciu si KDF. Ce este KDF? Stratul auriu din partea de jos este din KDF sau nisip de siliciu?

R.KDF (Kinetic Degradation Fluxion) este un material care, din nou, are rol in reducerea contaminantilor. Acesta este materialul auriu.

I.Prin procesul de filtrare, potentialul oxidarii scade. Cum se intampla asta?

R.ORP (Potentialul de reducere al oxidarii) este o masura a capacitatii apei de a elibera sau castiga electroni in cadrul reactiilor chimice. ORP este masurat in mV si indica daca o solutie este oxidanta sau nu. Cu cat este mai mare numarul pozitiv, cu atat mai oxidanta este solutia. Un numar pozitiv mai mic sau un numar negativ va indica faptul ca solutia nu este oxidanta si contine antioxidanti. La reducerea substantelor chimice oxidante cum ar fi clorina, nivelele de ORP vor fi mai mici, prin urmare arata ca apa contine mai multi antioxidanti.

I.Creaza apa alcalina. Care este pH-ul acesteia?

R. Sistemul de apa PiMag Waterfall a fost testat in conditii de laborator si a aratat o crestere a pH-ului in apa de la robinet de la 7 - 7,5pH la 8,5 - 9,5pH. Rezultatele pot fi diferite in fiecare zona sau tara, depinzand de sursa de apa folosita.

I. Exista o diferenta mare intre nivelul de filtrare de 1 micron din Waterfall in comparatie cu nivelul de 0,02 microni din Maxi?

R. Diferenta este foarte mica. Sistemul de Apa PiMag Waterfall a fost dezvoltat pentru a crea apa alcalina cu ORP redus. Pentru a obtine aceasta cerinta, trebuie sa poata filtra contaminanti si sa adauge in acelasi timp minerale. Procesul de filtrare a primit intr-un laborator o rata de 1 micron, care inseamna ca a filtrat un procentaj foarte mare de contaminati regasiti in apa de la robinet. Rezultatele testelor, gasite pe MyNikken, dovedesc faptul ca Waterfall se potriveste, ba chiar si intrece sistemele de apa curente prin filtrarea contaminantilor si adaugarea mineralelor.

I.Perioada de inlocuire a filtrelor este de 900 l, pentru celelalte sisteme era de 2200 l. Acestea au si o durata de viata mai lunga?

R. Durata de viata a cartusului din PiMag Waterfall este de 900 litri, bazat pe nivelele continue de filtrare necesare pentru a respecta nivelele specifice de reducere a contaminantilor. Filtrul are o compozitie diferita de restul si din acest motiv nu poate fi comparat. Prin teste extinse am marit durata de inlocuire a pieselor de schimb.

I. Perioada de inlocuire a filtrelor, este la fiecare 900 de litri sau o data la 3 luni. Daca l-am folosit numai de 10 ori in 3 luni, este necesar sa inlocuiesc filtrul?

R. Sistemul trebuie promovat ca unul care trebuie folosit zilnic. Nu veti beneficia pe deplin de apa obtinuta prin acest sistem daca il folositi numai pentru perioade scurte de timp. Timpul de inlocuire a pieselor de schimb este bazat pe utilizarea continua.

I. Oricare din filtrele de la Nikken elimina virusii sau bacteria?

R.Raportul testelor ne arata ca va ajuta la reducerea acestora daca sunt gasite in apa. Noi nu testam pentru virusi sau bacterii specifice.

I. Apa din rezervorul superior pare ca nu se filtreaza si este blocata. Este un defect?

R.Nu, nu este un defect. Exista posibilitatea ca sub prefiltre sa fie prins aer. Prefiltrele trebuiesc scoase, stranse usor pentru a elimina apa in excces si repozitionate. Daca nu, poate este aer prins sub separatorul din plastic pozitionat in capatul coloanei de filtre, chiar sub filtrele din material. Daca acestea se intampla, prin introducerea unui obiect mai ascutit in capac (trebuie intepat in diferite locuri) va rezolva problema.

I. Care este timpul cel mai bun pentru inmuierea filtrelor?

R. Perioada optima pentru inmuierea filtrelor este peste noapte / 24 de ore.

I. Pentru cat timp va oferi Nikken piese de schimb pentru restul sistemelor de apa?

R. Vom oferi piese de schimb un numar de ani, in acelasi mod in care am continuat sa oferim filtrele pentru aparatul de aer original, Air Power 5.

I. Care este diferenta dintre pietricelele minerale de la Maxi si cele de la Waterfall si le putem folosi pe cele Maxi in Waterfall?

R. Pietricelele din Waterfall contin minerale un pic diferite fata de cele din sistemul Maxi si a fost testat numai cu aceste pietricele. Nu putem garanta rezultate pentru Waterfall bazate pe utilizarea pietricelelor din Maxi.

I. Uneori, apa nu se filtreaza, ci se scurge pe langa filtru in rezervorul inferior. Cum pot opri acest lucru?

R. Mai intai, ar trebui sa verificati daca filtrul este pozitionat corect in rezervorul superior si daca este impins bine in jos prin gaura astfel incat sa fie complet etansat. Poate ca filtrul nu este nivelat cum trebuie si apa se scurge pe langa. O optiune buna este aceea de a inlatura rezervorul superior atunci cand filtrul este etansat si puteti sa apucati partea de jos a filtrului impingand in acelasi timp cu degetele in sus pe rezervor. Acestea va vor permite sa manevrati filtrul in locul lui pentru a va asigura ca este nivelat. Odata ce ati facut acestea, puteti umple rezervorul superior cu un litru de apa pentru a-l testa si vedea daca se mai scurge pe langa.

O alta optiune este aceea de a inlatura sigiliul de silicon care se afla in jurul capacului de la filtru si apoi sa il puneti la loc. Acestea ar ajuta la eliminarea oricaror mici denivelari care permit apei sa se scurga pe langa.

Instructiunile originale de utilizare a filtrului de apa Pimag Waterfall pot fi descarcate aici

Filtru de apa Pimag Waterfall - Nikken

3.886,95 RON
TVA inclus
check Stoc incert - va fi comunicat dupa finalizarea comenzii

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Afiseaza mai multe informatii
 • Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
  Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei
  (CURIER si EASYBOX)
 • 30 de zile drept de retur
  30 de zile drept de retur
 • Tranzactiile sunt securizate
  Tranzactiile sunt securizate
 • Promotii zi de zi
  Promotii zi de zi
 Recenzii
 (5/5)  - 3 calificative - 4 recenzii
Vezi distributia calificativelor Acorda un calificativ
De (Galati, Romania) la   23 Oct 2020
(5/5

Un produs extrem de bun

Nu beau apă îmbuteliată pentru că, datorită operației de hernie de disc, nu am voie să car greutăți. De aceea obișnuiam să beau apă de la robinet. Însă niciodată suficient pentru că nu puteam, avea gust de clor.
E al treilea produs de acest tip pe care îl cumpăr. Primul ne-a ajutat să renunțăm la băuturile carbogazoase și a ameliorat ulcerul.
Pe al doilea l-am luat atunci când m-am mutat, pentru a mă bucura în continuare de o apă alcalină și a oferi corpului meu ceea ce-i face bine pentru a-l menține curat și sănătos și pe interior.
Al treilea l-am oferit cadou unor prieteni care s-au săturat de cărat apă îmbuteliată.
Acum beau apă cu plăcere și mă hidratez mult mai bine decât în trecut. Pentru mine este cea mai bună alegere și nu am încredere în nici nu alt tip de filtru de pe piață.
(Și... înainte să iau aceste decizii, am cercetat cam tot ce există.)
Recomand cu încredere!
Mulțumesc pentru asistență, informații și promptitudinea la livrare!

De (Timisoara, Romania) la   28 Feb 2020
(5/5

FILTRU DE APA PIMAG WATERFAL - NIKKEN

Acest produs i-si merita banii pt o apa "baubila",mai curata si filtrata,chiar daca e scump la prima achizitie,filtrul si mineralele costa si ele ca si consumabile,costul per litru e putin sub 2 ron pt acele consumabile pt 1 an,1800 litri la 5 litrii zilnic,,am servit diferite persoane si au spus ca e foarte usor de ingerat cu gust placut,nu ca cea de la robinet usor acida pe care o bei cu scarba de sete,etc.

De la   01 May 2018
(5/5

filtru de apa

lam achizitionat de 4 luni acest aparat si sunt foarte multumita de el si apa ce o beau zilnic,o folosesc si la gatit si la plantele aromate din ghiveci si am oservat ca le prieste foarte bine

Acest produs face parte din urmatoarele categorii:
Iti mai recomandam:
Descriere
Fisa tehnica
MN-861
1384
Disclaimer

Produsul Filtru de apa Pimag Waterfal - Nikken din categoria Filtre de apa si aer este un produs natural care:

 • nu necesita prescriptie medicala, 
 • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
 • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
 • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului Filtru de apa Pimag Waterfal - Nikken, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

Modul de administrare sau utilizare al Filtru de apa Pimag Waterfal - Nikken este orientativ; medicul, farmacistul sau terapeutul dumneavoastra va poate recomanda doze mai mari sau mai mici, adaptate nevoilor, afectiunilor, greutatii sau situatiei dumneavoastra.

--------------------------------------------

Farmacia Minunata - Minunea Naturii constientizeaza importanta informatiilor prezentate in pagina produsului Filtru de apa Pimag Waterfal - Nikken si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Situatie in care informatiile prezentate despre Filtru de apa Pimag Waterfal - Nikken pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil. 

Descrierea Filtru de apa Pimag Waterfal - Nikken, precum si a tuturor produselor sau a serviciilor disponibile pe www.minuneanaturii.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Farmacia Minunata SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Farmacia Minunata S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Farmacia Minunata  S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Farmacia Minunata SRL prin intermediul www.minuneanaturi.ro pot suferi modificari ulterioare, acest aspect fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Farmacia Minunata S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil.