Paste Farfalline curcubeu bio 250g, Pastificio Leo eco-bio
Paste Farfalline curcubeu bio 250g, Pastificio Leo
Paste Farfalline curcubeu bio, Pastificio Leo creat special pentru sarbatori, aceste paste bio farfalline colorate natural sunt fabricate manual, in forme speciale si apoi sunt uscate printr-un proces lent si rafinat dupa metode folosite in vechime
Caracteristici Paste Farfalline curcubeu bio:
- produse bio, hand made
Descriere produs Paste Farfalline curcubeu bio:
faceti masa mai colorata si atractiva cu aceste paste bio hand made special oferite de sarbatori.
Aceste paste viu colorate, bogate in proteine, a caror culoare este data de ingrediente naturale: spanac, sfecla rosie, turmeric sau boia de ardei aduc in farfuria ta toate aceste arome si gusturi inconfundabile.
Paste fabricat manual, uscate dupa metode utilizate de stramosi, cu un proces lent și rafinat, cu paste extrudate cu matrite de bronz, care fac pastele delicioase formand un amestec unic cu condimentele ...
Ingrediente Paste Farfalline curcubeu bio:
- gris de grau dur*, apa*. Arome naturale: spanac, sfecla rosie, turmeric, boia de ardei.
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Fara coloranti artificiali.
Contine gluten. Poate contine urme de moluste si produse derivate, peste. Poate contine si urme de cereale care contin gluten: grau, secara, orz, ovaz, spelt, grau Khorasan Kamut
Conditii de pastrare Paste Farfalline curcubeu bio:
- a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de sursa de caldura si lumina.
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Recomandari de preparare Paste bio Farfalline curcubeu bio:
puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 7-8 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Folositi 1l de apa la fiecare 100 de grame de paste. Paste isi mentin culoare si dupa fierbere
Le puteti servi ca atare cu sosul favorit (poti alege chiar acum unul intrand pe https://www.vianaturalia.ro/50-maioneza-sosuri-dressing) sau intr-o reteta speciala.
Noi iti oferim Reteta de paste alla Boscaiola:
Ingrediente Paste Farfalline curcubeu bio:
- 1 lingura ulei de masline
- 250g bacon
- 1 ceapa medie, tocata marunt
- 2 catei de usturoi zdrobit
- ciuperci 300g taiat felii subțiri
- 300 ml smanatana
- 1 ceasca de mazare congelate
- 350g paste curcubeu
- 1/2 ceasca de patrunjel proaspat tocat
- parmezan si pesmet la servire
Pregatire Paste Farfalline curcubeu bio:
1. Incaziti uleiul intr-o tigaie mare. Feliati baconul si gatiti cu ceapa si usturoi, amestecand ocazional, timp de aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa este moale, iar baconul devine auriu.
2. Adaugati ciupercile si gatiti timp de inca 5 minute. Adaugati smantana si mazare sii fierbeti pana cand mazarea este delicata.
3. In acelasi timp, fierbeti pastele intr-o oala mare de apa fiarta sarata timp de 7-8 minute. Scurgeti.
4. Adaugati pastele si patrunjelul in tigaie cu sos si amestecati pana se combina bine. Serviti imediat cu parmezan si pesmet.
Certificare bio: IT-BIO-014
Paste Farfalline curcubeu bio 250g, Pastificio Leo
ECO-BIO
Descriere
Fisa tehnica
Clientii iubesc Minunea Naturii
- "Produse excelente, consiliere de calitate, livrare prompta." - Iasmina P.
- "Produse foarte calitative la preturi bune." - Maria I.
- "Serviciu clienti excelent, prompt, serviabil si rapid." - Marius V.
- "Cei mai buni! Minunati! Multumesc!" - Florica N.