Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger

Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
20,95 RON
TVA inclus

Stoc sincronizat: Ieri la ora 23:00

  • Depozit/Furnizor 17 buc.
check Stoc furnizor

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger

Mix de faina pentru cheesecake bio FARA GLUTEN pentru un produs fin cremos si crocant delicios. Topping minunat de cremos pe o baza de tort crocanta facuta din fulgi de ovaz si arahide fara gluten. Fulgii sunt lucrati manual in propria noastra moara de fulgi si confera bazei de tort un gust deosebit.

Si cel mai bine: cu amestecurile noastre pentru copt eviti risipa si ajuti natura, pentru ca eviti plasticul: fara punga interioara de plastic, ci ambalaj din hartie 100%.

Ingrediente:

  • Ingrediente pentru baza: fulgi de ovaz* fragezi fara gluten, fulgi de arahide*. Ingrediente topping: zahar crud din trestie*, amidon de porumb*, vanilie macinata*. *provin din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g: 1605 Kj; 380 Kcal; 5.3g Grasimi; 1.1g Acizi Grasi Saturati; 78.1g Glucide; 41.1g Zaharuri; 5.9g Proteine; 0.02g Sare

Mod de utilizare:

  • Se adauga: 125g unt sau margarina 500g quark (macra) 4 oua (marimea M) 250ml smantana coaja si zeama de la o jumatate de lamaie sau 1 ml ulei de lamaie.
  • Timp de preparare: 10 minute
  • Timp de coacere: 50-60 minute
  •  preincalziti cuptorul cu caldura de sus/de jos la 190°C. Se incalzeste untul pana devine lichid si se adauga 2 linguri de smantana la amestecul de baza. Se amesteca totul bine si se lasa la macerat. Amestecati amestecul de baza pentru topping cu quarcul, ouale, coaja si zeama de la o jumatate de lamaie si smantana ramasa si amestecati energic cu un mixer manual pana obtineti un amestec uniform. Se toarna masa de fulgi intr-o tava elastica (Ø 26 cm) si se preseaza uniform pe fundul si marginile tavii cu o lingura umezita. Se toarna amestecul de quark si se netezeste. Coacem in cuptorul preincalzit pe raftul de jos aproximativ 50-60 de minute pana cand suprafata devine maro aurie. Se lasa sa se raceasca bine in tava de copt.
  • Varianta vegana: Folositi margarina in loc de unt si inlocuiti cele 2 linguri de smantana cu 2 linguri de bautura cu cereale. Pentru topping, inlocuiti quarcul, ouale si smantana cu 4 linguri de faina de soia si 750 g iaurt de soia.

Mod de prezentare

  • 500 grame

Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger

check Stoc furnizor

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Afiseaza mai multe informatii
 Recenzii
Fii primul care scrie o recenzie
in aceasta limba Acorda un calificativ

Fii primul care scrie o recenzie !

  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
  • 30 de zile drept de retur
    30 de zile drept de retur
  • Tranzactiile sunt securizate
    Tranzactiile sunt securizate
  • Promotii zi de zi
    Promotii zi de zi

Descriere

Fisa tehnica

63308
4022381033893
0.50 kg

Clientii iubesc Minunea Naturii

  • "Produse excelente, consiliere de calitate, livrare prompta." - Iasmina P.
  • "Produse foarte calitative la preturi bune." - Maria I.
  • "Serviciu clienti excelent, prompt, serviabil si rapid." - Marius V.
  • "Cei mai buni! Minunati! Multumesc!" - Florica N.

Disclaimer

Produsul Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger din categoria Ingrediente BIO patiserie este un produs natural care:

  • nu necesita prescriptie medicala, 
  • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
  • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
  • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

--------------------------------------------

Descrierea Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger, precum si a tuturor produselor sau a serviciilor disponibile pe www.minuneanaturii.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Farmacia Minunata SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Farmacia Minunata S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Farmacia Minunata  S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Farmacia Minunata SRL prin intermediul www.minuneanaturi.ro pot suferi modificari ulterioare, acest aspect fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Farmacia Minunata S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil.