PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml

Quinton Hipertonic 30 fiole x10ml - BIOSCEM
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Testat si recomandat de Farm. Anca si Adrian Ienin
124,95 RON
TVA inclus
Comandati acum si primiti cel mai probabil:

intre marti 18 iunie si vineri 21 iunie prin Curier

Stoc sincronizat: Azi la ora 16:58

 • Sf. Ap. Petru si Pavel 5 buc.
 • Shopping City TM 3 buc.
 • Depozit/Furnizor 10+ buc.
Disponibil pentru livrarea in aceeasi zi in Timisoara si imprejurimi!
check In stoc - livrare imediata

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Descriere PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml

Plasma Quinton 30 fiole x 10ml - BIOSCEM, Hypertonic - produs original Quinton Laboratories

Produs unic extras din apa oceanica, Plasma Quinton este un produs cu o biodisponibilitatea foarte crescuta si cu un potential terapeutic remarcabil. Este bogata in minerale si microelemente indispensabile organismului.

Plasma Quinton restabileste mediu inter si intracelular sustinand astfel multiple functii al organismului.

Remineralizare celulelor si atingerea starii de echilibru induse de Plasma Quinton, o face indicata in foarte multe afectiuni si pe mai toate palierele de varsta.

Descriere Plasma Quinton:

Quinton Hipertonic este un supliment nutritional lichid, extras de la adancimea de 30 de metri dintr-o zona oceanica caracterizata de vortexuri de fitoplancton si zooplancton, dupa un protocol stiintific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani. Este dublu micro-filtrat la rece, in conformitate cu Farmacopeea Europeana, fara nici un aditiv, complet natural. acest produs nu a fost expus pe durata fluxului tehnologic nici un moment la caldura sau contact cu metale, conservand astfel potentialul sau terapeutic natural. aceste atuuri fac ca Quinton Hipertonic sa fie de 100 de ani suplimentul alimentar de predilectie al femeilor insarcinate, nou-nascutilor si copiilor. Mai multe informatii despre eficacitatea acestui produs gasiti la: studii si informatii despre Plasma Quinton.

Compozitie Plasma Quinton:

 • apa marina, extrasa din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrata la rece.
 • Elaborata intr-un mediu steril (G.M.P.), in conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

De ce sa folosesti Plasma Quinton:

 • are o actiune ponderala si infinitezimala unica, gratie celor 78 de elemente continute, cu o biodisponibilitate naturala de 100% la nivel intestinal si celular.
 • permite o rehidratare eficienta la nivel celular.
 • este un modulator imunitar natural.

Mod de utilizare Plasma Quinton:

Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sange, lichid extracelular, limfa) se recomanda:

 • Prima luna: 3 fiole pe zi (dimineata, dupa-amiaza si seara), inainte de mese.
 • A doua luna: 2 fiole pe zi; una dimineata iar cealalta dupa-amiaza, inainte de masa.
 • A treia luna: 1 fiola inainte de micul dejun.

In faze acute, dozele pot fi crescute chiar și până la 10 fiole pe zi, fără să prezinte niciun fel de efect secundar nedorit.

Dacă bebelușul sau copilul dvs cere mai multe fiole de Plasma Quinton, oferiti-i fara griji, este un instinct natural si ii va fi de mare folos in a accelera vindecare sau echilibrarea organismului.

Protocolul standard de administrare Plasma Quinton

Pentru vârsta de 1-100 ani protocolul standard este:

– 3 fiole de Quinton Hipertonic pe zi în prima lună

– 2 fiole de Quinton Hipertonic pe zi în a doua lună

– 1 fiolă de Quinton Hipertonic pe zi în a treia lună.

Administrarea de PLasma Quinton in situatii speciale:

 • Sub 1 an, acest protocol se face cu fiole Quinton Izotonic.
 • În cazul persoanelor cu hipertensiune, infecții renale sau probleme de inimă medicii recomandă un regim hiposodic (consum redus de sare). În acest caz, trebuie să se tină cont de faptul că la 3 fiole de Plasma Quinton Hipertonic avem doar 1 g sare.
 • Pentru sportivi se ia suplimentar 10 ml de Plasma Quinton Hipertonic înainte și după fiecare antrenament.
 • După terminarea protocolului fiecare persoană va decide dacă vitalitatea obținută prin utilizarea zilnică a Plasmei Quinton merită continuată.

Administrarea de Plasma Quinton în timpul sarcinii

Pe timpul sarcinii, fătul va acapara majoritatea mineralelor din alimentația mamei pentru dezvoltarea sa structurală și pentru constituirea lichidului amniotic. El bea pe zi aprox 1L de lichid amniotic, adică 9-12g săruri minerale. Această carență de minerale și lipsa de vitamina C duce la apariția grețurilor de sarcină, preclampsiei, sarcinii toxice, naștere prematură și, mai târziu, la demineralizare, rahitism, boala oaselor de sticlă, etc.

Pentru remedierea carentelor minerale, mama are nevoie de minim 2-4 fiole de Quinton Hipertonic pe zi, cuplate cu 5-10g de vitamina C (luată câte 1-2g de mai multe ori pe zi), până ce dispare orice senzație de grețuri sau anemie.

Facultativ, pentru anemii şi lipsă de fier se recomandă în paralel o combinație de 1-2g spirulină + Vitamina C (în proporție de 1/3), consumată în porții de 2-3g imediat după masă.

Administrarea de Plasma Quinton pentru nou-născuți

Una din erorile pediatriei actuale este alimentația fără săruri minerale la copiii 0-12 luni pe baza ideii ca laptele matern conține toate mineralele necesare. Cu cat copilul este mai mic, 2-3 luni cu atât o soluție salina izotonica ( preferabil marina) ii este necesara zilnic.

In cazul copiilor sub 1 an si alăptați, mama trebuie sa folosească in paralel cu copilul 1-3 fiole hipertonic pe zi, pentru a oferi copilului complexul mineralo-proteic necesar digerării corecte a laptelui matern.

Copilului se recomanda 1-3 fiole izotonic pe zi, date cu pipeta sau cu biberonul, iar la copii care sunt hrăniți de mici cu biberon, se recomanda cate 2-3 ml de Plasma Hipertonic in fiecare biberon cu lapte praf.

In cazurile unde copilul refuza gustul sărat al fiolelor de Plasma Quinton, conținutul  se poate pune in biberonul cu apa, in sucuri naturale sau direct in mâncare

In cazul in care se constata un exces de vitalitate seara, cea de-a treia fiola se ia înainte de ora 6 seara, sau eventual se rămâne la doua fiole timp de 2 luni.

Administrarea de Plasma De Quinton in alergii, intolerante si astm bronsic.

Când flora bacteriana este dereglata – alergii, disbioze, probleme parazitare, intolerante alimentare sau autism – este posibil ca anumite bacterii sau fungi patogeni sa fi dereglat terenul biologic si ca atare, sa producă o rezistenta la orice tentativa de reglarea a terenului biologic, mai ales cu Plasma Quinton.

In acest caz se recomanda o perioada de adaptare: 1 fiola Quinton Izotonic primele 3-5 zile, data treptat pe durata zilei cu o pipeta. A doua etapa se continua cu 2 fiole pe 3-5 zile si apoi se urca la 3 fiole pe zi pana se termina cutia. Aceste durate pot fi modificate la alegere in funcție de adaptarea copilului, dar nu trebuie întrerupte, deoarece toxinele extrase din celula au nevoie si pentru eliminare de Plasma Quinton

In cazurile unde copilul refuza gustul sărat al fiolelor de Plasma Quinton, conținutul  se poate pune in biberonul cu apa, in sucuri naturale sau direct in mâncare. In timp, cu ajutorul Plasmei Quinton si al eliminării alimentelor rafinate, copilul își va restabili flora intestinala si va accepta cu plăcere gustul sărat, cel cu care s-a hrănit timp luni de zile in burta mamei. După această perioada, care poate varia de la 1 luna la 3 luni, se poate introduce si Plasma hipertonica, diluata cu 3 parți apa Bucovina si administrata cu o seringa sau cu o linguriță de plastic (nu de metal). Fac mențiunea ca, din punct de vedere homeopatic/ informațional, este posibil ca apa cu care se diluează hipertonicul sa perturbe informația biologica conținută de Plasma Quinton.

In cazul copiilor cu intolerante se  recomanda evitarea apei de la robinet ci se utilizeaza doar apa filtrata sau apa Bucovina.

Se evita dulciurile si făinoasele.

Daca copilul bea biberon, se pune ½ sau ¼ fiola de hipertonic la fiecare in biberon, in funcție de vârsta si apetitul copilului.

In cazul in care se constata un exces de vitalitate seara, cea de-a treia fiola se ia înainte de ora 6 seara, sau eventual se rămâne la doua fiole timp de 2 luni.

Plasma De Quinton in deficiente de creștere in greutate, anorexie, demineralizarea dinților, lipsa de pofta de mâncare,  etc.

Facultativ in acest caz, se poate începe cu o perioada de adaptare: 1 fiola Quinton Hipertonic primele 3-5 zile, diluata cu 30ml apa si data treptat pe durata zilei. Acesta durata de adaptare poate fi prelungita pana la 1 luna de zile daca se considera necesar.

Mod de ambalare Plasma Quinton:

 • 30 fiole autocasabile x 10ml, uz oral Plasma Quinton Hypertonic
 • ambalare in camera cu aer controlat conform clasei isO 5, sectiunea 5.1.1, Metoda de preparare a produselor sterile conform Farmacopeei Europene, editia 6.

Care este diferența dintre Plasma Izotonica si cea Hipertonica?

Plasma de Quinton este disponibila sub doua forme:

 1. Plasma Quinton Hipertonic este forma originala, cu 30g saruri la litru, numita Hypertonica
 2. Plasma de Quinton izotonica, este obținuta prin diluția formei hipertonice cu 3 parți apa pura pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g saruri la litru, similara cu concentrația electrolitica a plasmei sangvine.

Ce varianta de Plasma Quinton sa aleg?

Plasma Quinton Izotonica este recomandata pentru copii mici,

Pentru utilizare buvabila, chiar si la copii este mult mai avantajos sa se dilueze Plasma Hypertonic cu putina apa slab mineralizata o fiola de Quinton Hipertonic (10ml + 30ml apa), dupa care sa se foloseasca pe durata unei zile.

Se poate folosi direct si forma de Plasma de Quinton izotonica fiole pentru o etapa de acomodare la copii pana intr-un an precum si copiii care au alergii, disbioze intestinale, parazitoze, etc.

Acolo este necesara o acomodare de 1-2 saptamani cu Quinton izotonic, din din punct de vedere „informațional” sau homeopatic.

Pentru toate celalalte persoane se recomanda Plasma Quinton Hipertonica.

Precautii Plasma Quinton:

Nici o contraindicatie sau efecte secundare semnalate.

Producator Plasma Quinton:

Laboratories Quinton, Spania.

Plasma Quinton 30 fiole x 10ml - BIOSCEM, Hypertonic - produs original Quinton Laboratories

124,95 RON
TVA inclus
Comandati acum si primiti cel mai probabil:

intre marti 18 iunie si vineri 21 iunie prin Curier

Disponibil pentru livrarea in aceeasi zi in Timisoara si imprejurimi!
check In stoc - livrare imediata

Pretul afisat este valabil pentru comenzile online, pretul din fiecare locatie poate varia.

Afiseaza mai multe informatii

Intrebari despre PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml

De la CIMBALA Carmen | 2024-06-03 14:29:34

Eu am sindromul tunetului carpian, mă poate ajuta???

Farmacist Adrian Ienin

Plasma Quinton este un supliment de structura, ajuta intreg organismul sa functioneze mai bine.


In cazul tunelului carpian sunt importante:


- nutrienti pentru celula nervoasa, vitamine B, omega 3, citicolina, bacopa, etc


- sa evitati complet acele miscari sau pozitii care au dus la formarea sindromului de tunel carpian


- sa adoptati o alimentatie antiinflamatoare, care sa dezinflameze, inclusiv nervul respectiv

De la Teri | 2024-05-31 17:57:30

Pt problemele oaselor e buna aceasta plasma?

Farmacist Adrian Ienin

Plasma este un supliment de structura, este benefica in afectiuni ale oaselor dar de obicei este nevoie sa fie asociata cu alte produse.


Adica nu are efect direct antiinflamator si, de exemplu nici nu reface nivelul de vitamina D, daca este scazut.


Depinde ce problema la nivelul oaselor aveti?

De la David Masgras | 2024-05-25 18:11:46

Acest supliment are vreo contraindicație?

Farmacist Adrian Ienin

In principiu nu. Cu precautie doar la cei cu insuficienta renala sau Hipertensiune oscilanta sau cu valori mari.

De la Csiszer Kinga | 2024-05-25 17:16:59

E bun şi pentru boala Parkinson?Ajută la ceva?

Farmacist Adrian Ienin

E buna ca supliment de structura, nu cu indicatie specifica in Parkinson, dar s-ar putea sa va fie de folos.


In plus:


1. Faceti analiza de metale grele si daca sunt peste limita, trebuie chelate si eliminate din corp.


2. Faceti analiza de vitamina D, ar trebui sa fie minim 40.


3. Luati un supliment bun de omega 3: https://www.minuneanaturii.ro/omega-3-6-9-


4. Merita sa incercati si acest produs, doze duble fata de ce scrie pe ambalaj: https://www.minuneanaturii.ro/sistem-nervos/l-dopavital-plus-50-capsule-vitalia-pharma-pret-oferta_.htmlMulta sanatate!

De la David Masgras | 2024-05-23 11:55:12

Problemele neurologice le vindecă?

Farmacist Adrian Ienin

Plasma Quinton nu vindeca nimic, ci ofera practic cadrul ca functionarea celulelor sa se optimizeze si organismul sa se auto-vindece intr-un fel.


Dar ideea este ca Plasma Quinton este un supliment de structura, iar impreuna cu el se asociaza si alte suplimente specifice.


Dar problemele neurologice sunt diverse, nu stiu specific ce problema aveti?

Pagina: 1

Intrebarea ta a fost trimisa catre echipa noastra. Multumim!
Adauga o intrebare
Ascunde formularul
 • Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei
  Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei
  (CURIER si EASYBOX)
 • 30 de zile drept de retur
  30 de zile drept de retur
 • Tranzactiile sunt securizate
  Tranzactiile sunt securizate
 • Promotii zi de zi
  Promotii zi de zi

 Recenzii PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml

 (5/5)  - 44 calificative - 13 recenzii
Vezi distributia calificativelor Acorda un calificativ
De (Brasov, Romania) la   01 Apr 2024
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Slatina, Romania) la   15 Mar 2024
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Baia Sprie, Romania) la   13 Mar 2024
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Sebes, Romania) la   12 Mar 2024
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Campulung Moldovenesc, Romania) la   22 Feb 2024
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De la   16 Feb 2024
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Sibiu, Romania) la   03 Feb 2024
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Balintesti, Romania) la   02 Feb 2024
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Baia Mare, Romania) la   27 Jan 2024
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Targoviste, Romania) la   13 Dec 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Rediu, Romania) la   29 Nov 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Bals, Romania) la   17 Nov 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (., România 2) la   26 Sep 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Salonta, Romania) la   13 Sep 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Galati, Romania) la   18 Apr 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Galati, Romania) la   27 Mar 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Resita, Romania) la   23 Mar 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Cuejdiu, Romania) la   11 Mar 2023
(5/5

Recomand

Am început sa consumam aproape toate produsele de la Bioscem. Sincer la început a fost greu de a administra plasma Quinton, dar ușor ușor fetitele mele s'au acomodat și efectiv acum îmi cer singure fiola. Abia avem 3 săptămâni de când le folosim
V'oi mai reveni cu un reviuw cât mai curând!

De (Poiana (Brusturi), Romania) la   18 Feb 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Petricani, Romania) la   03 Feb 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Iasi, Romania) la   24 Jan 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (., România 2) la   18 Jan 2023
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Cisnadie, Romania) la   02 Jan 2023
(5/5

Recomand

Acest produs l a ajutat pe baietelul meu sa nu il mai prinda asa de repede raceala si alte boli.

De (., România 2) la   21 Dec 2022
(5/5

Plasma Quinton

Preț mic decât în alte magazine online, livrare promptă.

De (Tulcea, Romania) la   21 Dec 2022
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Campulung Moldovenesc, Romania) la   02 Dec 2022
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Deva, Romania) la   24 Nov 2022
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Timisoara, Romania) la   22 Nov 2022
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Oradea, Romania) la   15 Jul 2022
(5/5

Izotonic fiole

Produs de calitate , a ajuns in timp real chiar ok
Ambalat corespunzator
Suntem multumiti !

De (Bacau, Romania) la   14 Jun 2022
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Bucuresti, Romania) la   07 May 2022
(5/5

EXCEPTIONAL

FOARTE EFICINT ACEST AAPORT DE NUTRIENTI, POT SPUNE CA DUPA FOLOSIREA CATORVA CUTII AM CRESCUT IMUNITATEA SI AM SCAPAT DE INSOMNIE, CEEA CE ESTE O MARE REALIZARE PENTRU MINE. RECOMAND ACESST PRODUS CU MULTIPLE BENEFICII.

De (Craiova, Romania) la   27 Apr 2022
(5/5

Recomand

Fetita mea de ani jumatate a trecut cu brio sezonul răcelilor datorită plasmei Quinton

De (Bivolaria, Romania) la   20 Apr 2022
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Bumbesti-Jiu, Romania) la   22 Feb 2022
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Suceava, Romania) la   22 Nov 2021
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Sebes, Romania) la   19 Nov 2021
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Cluj-Napoca, Romania) la   17 Nov 2021
(5/5

Super

Incantata de produs. Ma simt mai bine de cand il folosesc.

De (Navodari, Romania) la   17 Mar 2021
(5/5

Recomand Plasma Quinton

Am deja cateva zile de cand consum o fiola pe zi si ma simt mai energica. Mama mea a inceput cura de 3 fiole pe zi, trecand printr o perioada mai dificila si face fata cu brio stresului si oboselii de cand le consuma. Recomand.

De (Turceni, Romania) la   06 Feb 2021
(5/5
Clientul a acordat un calificativ dar nu a postat o recenzie, sau recenzia asteapta confirmarea moderatorului
De (Giarmata-Vii, Romania) la   23 Nov 2020
(5/5

Sustine imunitatea si organismul

Sunt foarte multumita de Plasma Quinton, fetita mea , 3 ani, il consuma de la inceputul anului si nu pot spune ca am avut parte de probleme de sanatate, mai mult de 2-3 zile de nasuc infundat. Sustine foarte bine imunitatea si ei ii place mult si gustul astfel incat daca cumva uit sa il dau dimineata ma atentioneaza ea.

De (Focsani, Romania) la   16 Oct 2020
(5/5

Mulțumită de produse

Un produs foarte bun

De (Mosnita Veche, Romania) la   19 Apr 2020
(5/5

Minerale

Este un produs foarte bun cu minerale ușor asimilabile.

De (Galati, Romania) la   06 Sep 2019
(5/5

Buna ziua

recomand produsele Quinton

De (., Romania) la   14 Aug 2019
(5/5

Un produs foarte bun

Am folosit Plasma Quinton si mi s-au normalizat multi parametrii ai analizelor.

Recomand cu drag!

Iti mai recomandam:
Descriere
Fisa tehnica
MN-12849
8437004649768
Afla mai multe despre ANEMIE

Afla mai multe despre ANEMIE

Suferi de anemie si nu stii exact care este tratamentul corect si potrivit pentru tine?

Stii ca alimentatia si stilul de viata au un rol crucial in rezolvarea definitiva a anemiei?

Sau stii de exemplu ca anemia nu este tot timpul cauzata de o carenta de fier ci mai degraba de o disfunctie in metabolismul fierului?

Afla tot ce e nevoie sa stii despre anemie din acest articol!
Disclaimer

Produsul PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml din categoria Minerale vitale este un produs natural care:

 • nu necesita prescriptie medicala, 
 • nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata, 
 • nu inlocuieste un mod de viata sanatos
 • nu inlocuieste un tratament prescris de medic.

Va sugeram sa va adresati medicului sau farmacistului dumneavoastra inainte de a implementa orice programe noi de dieta, exercitii fizice si suplimente alimentare, mai ales daca aveti afectiuni medicale preexistente, daca luati alte medicamente, remedii sau alte produse similare.

Informatiile de pe aceasta pagina are scop educativ si informativ, pot fi incomplete sau neactualizate la zi si ele nu sunt menite sa inlocuiasca sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra.

Organismul fiecarei persoane este unic si astfel diferit de al altora, asadar rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de varsta, stilul de viata, starea de sanatate dar si de alti factori. Nu este obligatoriu sau de la sine inteles sa obtineti rezultatele pe care le asteptati sau cele obtinute deja de persoanele care au utilizat aceleasi produse.

Informatiile referitoare de pe pagina produsului PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml, nu constituie recomandări sau garantii ale rezultatelor pe care le veți obtine.

Cititi cu atentie prospectul produselor si cereți sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra!

Modul de administrare sau utilizare al PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml este orientativ; medicul, farmacistul sau terapeutul dumneavoastra va poate recomanda doze mai mari sau mai mici, adaptate nevoilor, afectiunilor, greutatii sau situatiei dumneavoastra.

--------------------------------------------

Farmacia Minunata - Minunea Naturii constientizeaza importanta informatiilor prezentate in pagina produsului PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Situatie in care informatiile prezentate despre PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil. 

Descrierea PLASMA QUINTON - HYPERTONIC (HIPERTONICA) - 30 FIOLE x 10ml, precum si a tuturor produselor sau a serviciilor disponibile pe www.minuneanaturii.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Farmacia Minunata SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Farmacia Minunata S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Farmacia Minunata  S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Farmacia Minunata SRL prin intermediul www.minuneanaturi.ro pot suferi modificari ulterioare, acest aspect fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Farmacia Minunata S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor, fara a anunta in prealabil.