Mix pentru gratinare legume si paste - eco-bio 40g - Natur Compagnie

  • Pret redus
 Recenzii si pareri
Fii primul care scrie o recenzie
in aceasta limba
7,42 RON
6,68 RON Salveaza 10%
cu TVA
Cantitate

In Stoc

Mix pentru gratinare legume si paste - eco-bio 40g - Natur Compagnie

1 pachet = 3 retete: paste cu legume, paste cu sunca si paste cu broccoli, 2 portii

  • fara ulei de palmier

Denumire comerciala: Amestec de condimente pentru prepararea pastelor gratin cu legume

Ingrediente Mix pentru gratinare legume si paste: pudra de lapte degresat*, amidon de porumb*, faina de grau*, sare de mare, ceapa*, maltodextrina*, ulei de floarea-soarelui*, extract de drojdie, telina*, coaja de nucsoara*, piper*, curcuma*.
*din culturi certificate ecologic
Poate sa contina urme de oua, mustar, soia.
Agricultura UE / non-UE

Preparare:

Preparare sos pentru paste cu legume, de exemplu 200g broccoli (proaspat sau congelat), 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100ml smantana dulce si 50g cascaval ras: • Opariti timp de 2 min. broccoli proaspat; decongelati broccoli congelat. • intr-o forma unsa pentru cuptor asezati mai intai pastele negatite, apoi distribuiti uniform broccoli. • Diluati continutul ambalajului in 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smantana dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti uniform sosul in tava peste ingrediente. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie. Pofta buna!

Preparare sos pentru paste cu sunca, cu 125g paste fainoase (penne sau rigatoni), 100g sunca fiarta, 100ml smantana dulce si 50g cascaval ras: • Puneti pastele negatite intr-o tava unsa. • Taiati sunca in cuburi si distribuiti-o uniform. • Diluati continutul ambalajului in 400ml apa rece si adaugati prin amestecare 100ml smantana dulce, aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform in tava, peste ingrediente. • Presarati deasupra cascavalul si dati la copt in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie.

Preparare sos pentru broccoli, cu 300g broccoli (proaspat sau congelat) si 50g cascaval ras: • Opariti broccoli proaspat timp de 2 min.; decongelati broccoli congelat. • Distribuiti uniform broccoli intr-o forma unsa de • Diluati continutul ambalajului in 250ml apa rece, aduceti la punctul de fierbere amestecand continuu si lasati sa fiarba timp de 1 minut. • Distribuiti sosul uniform in tava unde ati pus brocoli si presarati deasupra cascavalul. • Dati la copt in cuptorul preincalzit la 200°C (pe gaz: setarea 3/electric:175°C) timp de 25-30 minute, pana cand capata o culoare brun-aurie.


Valori nutritionale medii/ 100g pudra:
Valoare energetica: 1402 kJ / 331 kcal
Grasimi: 2,1 g
 din care acizi grasi saturati: 0,4 g
Glucide: 56,7 g
 din care zaharuri: 27,2 g
Proteine: 20,2 g
Sare: 10,3 g

Continut: 40g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Producator: Heirler Cenovis GmbH, Germania

Mix pentru gratinare legume si paste - eco-bio 40g - Natur Compagnie

Cantitate

In Stoc

Citeste mai mult Arata mai putin
  • Tranzactiile online sunt securizate 100%
    Tranzactiile online sunt securizate 100%
  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
  • 100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
    100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
Produse in aceeasi categorie

(16 alte produse in aceeasi categorie)