Parfumant natural Cherry Blossom, 10ml - Mayam
12,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Parfumant natural Cherry Blossom, 10ml - Mayam Cu note de flori albe, migdalate și fin fructate, parfumantul conferă compozițiilor cosmetice un miros de delicatețe, gingășie, romantism și puritate. METODA DE OBȚINERE: un melanj de substanțe naturale aromatice obținut din uleiuri esențiale, fracțiuni izolate din uleiuri esențiale (compuși obținuți prin distilare fracționată) și substanțe aromatice extrase din materii prime vegetale prin procese de fermentare, macerare sau hidroliză. Produs în Franța, este un parfumant fin de înaltă calitate, destinat în special pentru preparatele cosmetice. Parfumantele marca MAYAM sunt în conformitate cu cele mai recente modificări ale Directivei Europene privind produsele cosmetice și cu codurile IFRA. RECOMANDĂRI este potrivit atât pentru parfumarea cosmeticelor cât și pentru crearea de parfumuri este o alegere bună pentru cremă sau lapte de corp, cremă de față și diverse cosmetice pentru îngrijirea tenului este o alegere bună pentru un parfum feminin solid sau lichid, deodorante Este un parfumant bogat, ce se poate utiliza ca unică esență de parfumare în preparatele cosmetice și de parfumerie, în același timp se poate combina cu alte substanțe parfumante, uleiuri esențiale sau absolute, pentru a modula ori accentua anumite note. Proprietăți organoleptice: lichid clar, ușor gălbui Solubil în alcohol, dispersabil în uleiuri, emulsii Ingrediente (INCI): parfum Compoziție: un amestec concentrat de substanțe aromatice, complet natural, de origine vegetală, fără ingrediente de sinteză sau conservanți Utilizare în cosmetică parfumarea cremelor și loțiunilor preparate prin emulsificare parfumarea balsamurilor, uleiurilor, a preparatelor anhidre parfumant pentru produse de îngrijirea părului parfumarea produselor de igienă șampoane, geluri de duș În compozițiile cosmetice parfumantul se adaugă de regulă la final, la rece. DOZAJ indicativ: 0,2 - 1% în creme, emulsii, diverse compoziții cosmetice pentru ten 1 - 3% în creme, balsamuri, uleiuri, unturi, loțiuni, lapte de corp 0,5 - 2% în produse capilare 0,2 - 1% în cleansere, tonere 0,2 - 0,5% în șampoane lichide și geluri de duș; un dozaj mai mare poate lichefia compoziția și poate fi nevoie de un agent de îngroșare sau de folosirea unui solubilizant 2 - 4% în săpunuri 1 - 3% în deodorante până la 20% pentru parfumuri lichide (în alcool sau ulei) până la 30% în parfumuri solide sau concrete Utilizare în parfumerie parfumuri pe bază de alcool parfumuri în bază de ulei parfumuri solide creme parfumante pentru corp, până la 4% Nu este adecvat pentru uz aromaterapeutic. Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranță, precauții în utilizare: ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera a nu se utiliza pur pe piele a nu se lăsa la îndemâna copiilor uz cosmetic Mod de prezentare: Flacon a 10 mililitri Parfumant natural Cherry Blossom, 10ml - Mayam
Extract aromatic de Capsuni, 25ml - Mayam
12,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Extract aromatic de Capsuni, 25ml - Mayam Extractul aromatic de căpșuni este o aromă naturală obținută din concentratul fructelor în bază de alcool din cereale. Conținutul de alcool este de 66%.  Conferă cosmeticelor, apelor de toaletă sau produselor de igienă un parfum fidel mirosului original de căpșuni coapte. Proprietăți organoleptice: lichid clar cu miros și savoare caracteristică fructului Ingrediente (INCI): parfum Recomandări, aplicații parfumarea compozițiilor cosmetice de îngrijire și igienă, la adulți și copii fiind practic un concentrat de fructe, extractul este potrivit în special pentru bebeluși, copii, gravide, persoane care nu tolerează uleiurile esențiale (sau unde acestea sunt contraindicate) crearea de parfumuri și ape de toaletă, singur sau în combinație cu alte extracte și uleiuri esențiale în compozițiile care se prepară prin încălzire, extractul se adaugă la temperaturi cât mai scăzute, fără încălzire, de regulă la finalul preparării parfumarea produselor cosmetice care conțin și apă: creme, loțiuni, măști, tonere - dozaj 1-2% parfumarea preparatelor anhidre solide; nu este solubil în uleiuri, dar în unturi sau balsamuri solide se poate dispersa uniform parfumarea compozițiilor de igienă: șampon, gel de duș, cleanser, pastă de dinți - dozaj 2-4% parfumarea săpunurilor M&P - dozaj 0,5-5% parfumarea și aromatizarea rujurilor și a balsamurilor de buze - câteva picături pentru crearea de parfumuri, apă de toaletă - dozaj indicativ până la 10% se poate combina cu alte extracte aromatice și esențe Solubilitate: solubil în apă şi alcool, insolubil în uleiuri Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranţă, precauții în utilizare: produsul conţine alcool, a nu se utiliza lângă flacără deschisă a se evita contactul cu ochii nu este indicată utilizarea în lumânări parfumante a nu se lăsa la îndemâna copiilor Mod de prezentare: Flacon a 25 mililitri Extract aromatic de Capsuni, 25ml - Mayam
Extract de Schisandra CO2, 10ml - Mayam
11,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Extract de Schisandra CO2, 10ml - Mayam Schisandra, plantă originară din China, face parte din categoria celor 50 de plante medicinale fundamentale în medicina tradițională chineză. Fructele acestei plante, de un roșu aprins, sunt uscate și mai apoi folosite sub diverse forme, cu scop terapeutic pentru diferite afecțiuni. Din vremuri îndepărtate, această plantă a fost folosită și în medicina populară a Coreei și Japoniei.  Schisandra este cuprinsă în farmacopeea Chinei și Japoniei. Compoziția acestor fructe atrage interesul sporit al clinicilor și instituțiilor de cercetare din Occident, care au relevat printre altele, acțiune hepato-protectoare și anti-tumorală. Farmacopeea chineză cotează două soiuri: Schisandra chinensis și Schisandra sphenanthera, ambele fiind surse de substanțe bioactive interesante și rare. Extractul de Shisandra are un conținut ridicat de nesaponificabile incluzând principii rare cum ar fi lignanii (schizandrin, gomisin), fitosteroli, himachalene, santalene, santalol, substanțe organice cu structură complexă. În mod special compușii lipofili (prezente în extractul CO₂) dovedesc acțiune antialergenă. Conform testelor COX-2 s-a ajuns la concluzia că extractul de schisandra prezintă o acțiune antiinflamatorie crescută. Extractul CO₂ de schisandra are o eficacitate superioară în comparație cu tincturile și extractele hidro-alcoolice; arată o activitate anti-proliferativă remarcabilă, ce se poate observa deja la o diluție de 1:2000. Metoda de obținere: prin extracție CO₂ Despre extracția CO₂: este o metodă ecologică nepoluantă, curată, de înaltă tehnologie, agreată de organismele de certificare bio, ce permite obținerea unui randament superior presării la rece. Metoda garantează puritatea maximă a extractului, nealterarea și nedeteriorarea compușilor plantei. Dioxidul de carbon este inert, nu are miros, este non-toxic și este disponibil nelimitat. Pe parcursul extracției CO₂ substanțele sensibile la temperaturi mai ridicate rămân intacte, iar compușii cu potențial oxidativ nu sunt afectați datorită excluderii oxigenului. Un avantaj foarte important este durata de valabilitate mai mare a acestor uleiuri obținute prin extracție CO₂ în comparație cu cele obținute prin presare, macerare sau chiar distilare.  Este nevoie de aproximativ 8 kg de materie primă pentru a obține 1 kg de extract. Origine: vegetală, nu conține niciun fel de aditivi, solvenți, conservanți sau ingrediente de sinteză. Extractul este complet natural și corespunde cu prevederile normelor Europene pentru preparatele aromatice 1334/2008. Planta provine din China, extractul este produs în Germania. Proprietăți organoleptice: lichid uleios de culoare maro, miros fin aromat, caracteristic  Solubilitate: solubil în uleiuri și alcool, insolubil în apă Ingrediente (INCI): schizandra sphenanthera fruit extract  Proprietățile extractului de schisandra antiiritant antioxidant potent dermoprotector anti-aging calmant și liniștitor pentru piele reduce hiperproliferarea celulară și inflamația cutanată inhibă procesele oxidative și degenerative ale celulelor regenerator și reparator cutanat  Recomandări, aplicații profilaxia problemelor cutanate piele cu tendință alergică, iritativă pielea sensibilă, hiper-reactivă ten problematic, acnee, ten cu imperfecțiuni inflamații cutanate arsuri solare piele atopică, eczeme, dermatite, urticarie prurit (mâncărimi) înainte și după expunerea la soare Mod de utilizare în cosmetică dozaj indicativ: 0,5 - 2% în emulsii se adaugă la faza finală ca ingredient în creme pentru îngrijirea pielii sensibile, reactive încorporat în compoziții cosmetice dedicate îngrijirii pielii atopice  în creme, balsamuri și loțiuni pentru regenerarea pielii  ca activ în creme dedicate tenului acneic, problematic ca ingredient în creme pentru pielea uscată și sensibilă ca activ anti-aging în creme, seruri, loțiuni creme și loțiuni după expunerea la soare creme și uleiuri de plajă Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se depăși dozajul recomandat a nu se lăsa la îndemâna copiilor contraindicat în sarcină uz extern Mod de prezentare: Flacon a 10 mililitri Extract de Schisandra CO2, 10ml - Mayam
Extract aromatic de Pepene galben, 25ml - Mayam
10,82 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Extract aromatic de Pepene galben, 25ml - Mayam Extractul aromatic de pepene galben este o aromă naturală obținută din concentratul fructelor în bază de alcool din cereale. Conținutul de alcool este de 93%.  Conferă cosmeticelor, parfumurilor sau produselor de igienă mirosul fidel și original al fructului copt de pepene galben. Proprietăți organoleptice: lichid clar cu miros și savoare caracteristică fructului Ingrediente (INCI): parfum Recomandări, aplicații parfumarea compozițiilor cosmetice de îngrijire și igienă, la adulți și copii fiind practic un concentrat de fructe, extractul este potrivit în special pentru copii, gravide, persoane care nu tolerează uleiurile esențiale (sau unde acestea sunt contraindicate) crearea de parfumuri și ape de toaletă, singur sau în combinație cu alte extracte și uleiuri esențiale în compozițiile care se prepară prin încălzire, extractul se adaugă la temperaturi cât mai scăzute, fără încălzire, de regulă la finalul preparării parfumarea produselor cosmetice care conțin și apă: creme, loțiuni, măști, tonere - dozaj 1-2% parfumarea preparatelor anhidre solide; nu este solubil în uleiuri, dar în unturi sau balsamuri solide se poate dispersa uniform parfumarea compozițiilor de igienă: șampon, gel de duș, cleanser, pastă de dinți - dozaj 2-4% parfumarea săpunurilor M&P - dozaj 0,5-5% parfumarea și aromatizarea rujurilor și a balsamurilor de buze - câteva picături pentru crearea de parfumuri, apă de toaletă - dozaj indicativ până la 10% se poate combina cu alte extracte aromatice și esențe Solubilitate: solubil în apă şi alcool, insolubil în uleiuri Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranţă, precauții în utilizare: produsul conţine alcool, a nu se utiliza lângă flacără deschisă a se evita contactul cu ochii nu este indicată utilizarea în lumânări parfumante a nu se lăsa la îndemâna copiilor Mod de prezentare: Flacon a 25 mililitri Extract aromatic de Pepene galben, 25ml - Mayam
Parfumant natural Lotus Foret, 10ml - Mayam
10,82 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Parfumant natural Lotus Foret, 10ml - Mayamm Un parfumant unisex cu o evoluție interesantă de la note reci, crude de sevă, lotus și crizanteme la note calde de lemn, conifere și ghimbir. Parfumul este întâi fresh, floral-verde, cu rouă, acvatic, după care se relevă un miros de pădure cu subnote pudrate ca în final să dezvăluie note lemnoase, de conifere condimentate cu ghimbir.  METODA DE OBȚINERE: un melanj de substanțe naturale aromatice obținute din uleiuri esențiale, fracțiuni izolate de uleiuri esențiale (compuși obținuți prin distilare fracționată) și substanțe aromatice extrase din materii prime vegetale, prin procese de fermentare, macerare sau hidroliză. Produs în Franța (zona Grasse, capitala parfumului) dezvoltat de parfumieri care elaborează parfumuri fine, de înaltă calitate, destinate în special pentru preparatele cosmetice.  Parfumantele marca MAYAM sunt în conformitate cu cele mai recente modificări ale Directivei Europene privind produsele cosmetice și sunt în conformitate cu codurile IFRA. NOTELE PARFUMULUI     note de vârf: proaspete, curate, de lotus și crizanteme note de mijloc: acvatice, ușor pudrate note de bază: lemnoase, de conifere, mosc și ghimbir ACORDURI & IMPRESII     este potrivit atât pentru parfumarea cosmeticelor cât și pentru crearea de parfumuri se atașează frumos de piele, devine cald și discret, chiar dă o senzație de îngrijire; diferite subnote se evidențiază în funcție de chimia pielii parfumantul în ansamblu se poate asocia culorii turcoaz și cu senzația de curat, departe de orice opulență sau frivolitate este o alegere foarte bună pentru deodorante, aftershave, cleansere, tonice, chiar produse de igienă este o alegere bună pentru un parfum tineresc, pentru parfumuri fără extravaganțe și fără dureri de cap pentru cel care-l poartă și pentru cei din jur ca parfum este potrivit pentru folosință cotidiană, în orice sezon, fără limită de vârstă combinarea cu esențe florale (geraniu, ylang-ylang, lavandă) duce parfumul către feminin, devine optimistic și ceva mai insistent prin combinarea cu esențe pământii (patchouli, vetiver) se va dezvolta un parfum masculin cu greutate și cu mai multă persistență este potrivită și combinarea cu esențe de condimente (piper, cardamom) LOTUS FORÊT este un parfumant complet ce se poate utiliza ca o componentă unică de parfumare în preparate cosmetice și de parfumerie, în același timp se poate combina cu alte substanțe parfumante sau uleiuri esențiale, absolute, pentru a modula sau accentua anumite note. Proprietăți organoleptice: lichid clar, incolor către galben-verzui, vâscozitate redusă Solubil în uleiuri, emulsii și alcool Ingrediente (INCI): parfum Compoziție: compus aromatic concentrat, complet natural, de origine vegetală, fără ingrediente de sinteză, fără conservanți Utilizare în cosmetică parfumarea cremelor, loțiunilor preparate prin emulsificare parfumarea balsamurilor, uleiurilor, a preparatelor anhidre componentă parfumantă în deodorante, îndeosebi cele lichide parfumarea soluțiilor pentru curățarea tenului, cleansere șampoane, geluri de duș parfumarea cremelor pentru bărbați cremă de ras, aftershave, loțiune după ras în compozițiile cosmetice și de igienă, parfumantul se adaugă de regulă la final, la rece DOZAJ indicativ: 0,2 - 1% în creme, emulsii, diverse compoziții cosmetice pentru ten 0,5 - 2% aftershave, cremă sau spumă de ras 0,2 - 1% în cleansere, tonere 0,2 - 0,5% în șampoane lichide și geluri de duș, cu mențiunea că un dozaj mai mare de 0,5% lichefiază compoziția și poate fi nevoie de un agent de îngroșare sau de folosirea unui solubilizant 0,5 - 3% în creme, balsamuri, uleiuri, unturi, loțiuni de corp 1 - 3% în deodorante până la 15-20% pentru parfumuri lichide (în alcool sau ulei) și solide până la 30% în parfumuri concrete Utilizare în parfumerie parfumuri pe bază de alcool parfumuri în bază de ulei parfumuri solide Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranță, precauții în utilizare: ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera a nu se utiliza pur pe piele a nu se lăsa la îndemâna copiilor uz cosmetic Mod de prezentare: Flacon a 10 mililitri Parfumant natural Lotus Foret, 10ml - Mayam
Extract de Ceai Verde, eco-bio, 10ml - Mayam
9,73 RON
TVA inclus
In Stoc
(5/5) on 1 rating(s)
Extract de Ceai Verde, eco-bio, 10ml - Mayam Ceaiul verde este un arbust nativ în Asia în special în China. Pentru acest extract sunt valorificate frunzele tinere și mugurii plantei. Extractul de ceai verde este un ingredient anti-aging de excepție, apreciat pentru efectul de întârziere a procesului de îmbătrânire fizologică a pielii, este un excepțional activ antioxidant, antiinflamator, antiradicalar, cu acțiune de sporire a fermității pielii. Calitate: produs cosmetic natural și organic certificat Ecocert Metoda de obținere: prin macerarea frunzelor uscate într-o mixtură de glicerină vegetală organică și apă purificată; compoziția este apoi conservată conform standardelor organice Proprietăți organoleptice: lichid galben-maroniu cu miros caracteristic Compuși principali: theofilină, teobromină - antioxidant, antiinflamator, reducerea grăsimii subcutanate proantocianidine, procianidine - stabilizarea colagenului, menținerea elastinei tanini, catechine - antiradicalar, inhibă mediatorii pro-inflamatorii (prostaglandinele), antioxidant epigallocatechin gallate (EGCg) - fotoprotector, antiinflamator, antibacterian Ingrediente (INCI): aqua, glycerin^, camelia sinensis leaf extract*, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid * ingrediente din agricultură organică, ^ fabricat din ingrediente organice. 99.6% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală, 99.4% din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT Proprietățile extractului de ceai verde antioxidant puternic antiinflamator antiradicalar, neutralizează radicalii liberi fotoprotector ușor astringent tonifiant, stimulează microcirculația combate degradarea colagenului Recomandări, aplicații îngrijirea oricărui tip de ten îngrijirea zonei ochilor ten ridat, matur, îmbătrânit piele lăsată, flască cearcăne, ochi obosiți ten tern, lipsit de vitalitate și strălucire iritații, roșeață pori dilatați, cuperoză, rozacee protecție solară protecția pielii față de factorii externi, poluare Mod de utilizare în cosmetică este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient pentru prepararea de cosmetice dozaj uzual recomandat 1-5% se poate încorpora doar în formule care conțin și apă în emulsii se adaugă la faza finală important: nu este compatibil cu extractul concentrat din sâmburi de grapefruit se pot prepara: tonere, creme, loțiuni, seruri apoase produse de plajă și preparate ”after sun” preparate de îngrijire a zonei ochilor Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, după deschidere se recomandă păstrarea la frigider Date de siguranță: a nu se ingera; uz cosmetic Mod de prezentare: Flacon a 10 mililitri Extract de Ceai Verde, eco-bio, 10ml - Mayam
Extract aromatic de Ananas, 25ml - Mayam
7,95 RON
TVA inclus
Produs disponibil pentru comanda
(5/5) on 1 rating(s)
Extract aromatic de Ananas, 25ml - Mayam Extractul aromatic de ananas este o aromă naturală obţinută din concentratul fructelor în bază de alcool din cereale. Conținutul de alcool este de 53%.  Conferă cosmeticelor sau produselor de igienă un parfum fructat, dulce-acrișor de ananas proaspăt și copt. Prezentare: lichid incolor, miros şi savoare caracteristică fructului Ingrediente (INCI): parfum Recomandări, aplicații parfumarea compozițiilor cosmetice de îngrijire şi igienă, la adulţi şi copii fiind practic un concentrat de fructe, extractul este potrivit în special pentru bebeluși, copii, gravide, persoane care nu tolerează uleiurile esenţiale (sau unde acestea sunt contraindicate) crearea de parfumuri și ape de toaletă, singur sau în combinație cu alte extracte și uleiuri esențiale în compozițiile care se prepară prin încălzire, extractul se adaugă la temperaturi cât mai scăzute, fără încălzire, de regulă la finalul preparării parfumarea produselor cosmetice care conţin şi apă: creme, loțiuni, măști, tonere - dozaj 1-2% parfumarea preparatelor anhidre solide; nu este solubil în uleiuri, dar în unturi sau balsamuri solide se poate dispersa uniform parfumarea compozițiilor de igienă: şampon, gel de duş, cleanser, pastă de dinţi - dozaj 2-4% parfumarea săpunurilor M&P - dozaj 0,5-5% parfumarea şi aromatizarea rujurilor şi a balsamurilor de buze - câteva picături pentru crearea de parfumuri, apă de toaletă - dozaj indicativ până la 10% se poate combina cu alte extracte aromatice şi esenţe Solubilitate: solubil în apă şi alcool, insolubil în uleiuri Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă Date de siguranţă, precauții în utilizare: produsul conţine alcool, a nu se utiliza lângă flacără deschisă a se evita contactul cu ochii nu este indicată utilizarea în lumânări parfumante a nu se lăsa la îndemâna copiilor Mod de prezentare: Flacon a 25 mililitri Extract aromatic de Ananas, 25ml - Mayam