Ulei de cocos extra virgin 500g - ECO-BIO - DECO Italia
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
  • Tranzactiile online sunt securizate 100%
    Tranzactiile online sunt securizate 100%
  • Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
    Livrare gratuita la comenzi peste 200 RON
  • 100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
    100% banii inapoi in 30 zile daca nu sunteti multumiti
 Recenzii si pareri
 (5/5)  - 2 calificative - 2 recenzii
Vezi distributia calificativelor
 Recenzii
De (Sannicolau Mare, Romania) la   03 Jul 2019 (Ulei de cocos extra virgin, ECO-BIO, OBIO) :
(5/5

Calitate excelentă

Folosesc destul de mult uleiul de cocos si asa ca am incercat diverse branduri. Pot sa spun ca pana acum uleiul de cocos Obio imi place cel mai mult din toate punctele de vedere(aroma, intensitate gust, consistenta, mod producere, raport calitate-pret, samd). Si in plus produsul a ajuns in deplina siguranta, avand in vedere deosebita grija cu care a fost ambalat de cei de la Minunea Naturii.

Raporteaza un abuz
De la   25 May 2018 (Ulei de cocos extra virgin, ECO-BIO, OBIO) :
(5/5

Varianta foarte buna !

Este un ulei extraordinar de bun la gust , il folosesc dimineata la cafea si chiar la deserturi , in lapte cald sau combinatii de sucuri.
Este BIO si pe mine m-a ajutat foarte mult la mastile pentru par , vara il folosesc pentru bronzat si ca ulei de corp si fata pentru hridratare ! Excelent produs pentru infrumusetare !

Raporteaza un abuz
Pret redus

Ulei de cocos extra virgin, ECO-BIO, OBIO 500ml (450g)

42,50 RON 46,20 RON -8%
cu TVA Livrare: 1-3 zile
  • 135ml (125g)
  • 220ml (200g)
  • 500ml (450g)
  • 1000ml (920g)
  • 1500ml (1400g)
  • 100ml (90g)
check In Stoc

Ulei de cocos extra virgin, ECO-BIO, OBIO

Ulei de cocos extravirgin, optinut prin presare la rece, nerafinat cu gust si miros specific.

Uleiul de cocos se poate folosi atat in alimentatie, cat si in cosmetica.

Ulei de cocos raw, virgin, presat la rece, si certificat ecologic. Are o aroma si un miros placut, specifica de cocos.

Aspectul uleiului de cocos: lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Aceasta transformare nu modifica proprietatile produsului. Prin topire uleiul devine transparent ca apa de izvor, in cazul in care ramane alb nu este un ulei ci crema de cocos.

Pastrare ulei de cocos OBIO: in loc uscat, ferit de caldura si lumina.

Uleiul de cocos care contine grasimi saturate nu pare sa fie deloc nociv, dimpotriva. Multe studii realizate pe populatiile din Pacific au aratat ca acesti oameni isi iau 30 - 60% din calorii din acest tip de ulei, insa in randul lor bolile cardiovasculare pur si simplu nu exista, nemaivorbind de Alzheimer.

Substantele care dau gust si miros uleiului de cocos au o eficienta dovedita in stoparea agravararii bolii Alzheimer.

Grasimile din uleuil de cocos imbunatatesc sanatatea inimii, ajuta tiroida, accelereaza metabolismul, ajuta la pastrarea unei greutati normale si chiar in cura de slabire si sunt benefice sistemului imunitar.

Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza. Este indicat si in Parkinson si Alzheimer.

Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par - o piele puternica, actiune nutritiva - hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante.

Uleiul de cocos face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva.

Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice.

Uleiul de cocos este recomandat pentru:

- catifelarea si hidratarea pielii de orice tip;

- ten deshidratat;

- conditionarea parului, ingrijirea scalpului;

- pielea iritata de la scutece;

- buze uscate si crapate;

- previne imbatranirea pielii.

- este anti-inflamator, anti-microbian, anti-fungic, anti-viral, anti-parazitar, anti-helmintic, anti-giardia;

- imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive

Utilizarea uleiului de cocos:

- aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%;

- se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele;

- aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector si izoleaza in piele umiditatea;

- inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute;

- ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii     sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata.

-  il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele.

- aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor.

- ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii;

- ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare;

- buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis;

- pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare;

- masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul.

Uleiul de cocos contine:

 magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric.

Valori nutritionale ulei de cocos la 100g:

Valoare energetica: 862 kcal, 

Acizi grasi saturati: 86,5%, Monosaturati: 5,8%, Polinesaturati: 1,8%, Carbohidrati: 0%, Proteine: 0%

Prezentare, ambalare ulei de cocos OBIO:

borcan de sticla cu sigiliu de:

  • 125g (135ml)
  • 200g (220ml)
  • 450g (500ml)
  • 900g (1000ml)
  • 1400g (1500ml)

alege sortimentul dorit

Produs recomandat de Ligia Pop.

Ulei de cocos extra virgin, ECO-BIO - OBIO

check In Stoc

Descriere

Fisa tehnica

6426333000571

Clientii iubesc Minunea Naturii

  • "Produse excelente, consiliere de calitate, livrare prompta." - Iasmina P.
  • "Produse foarte calitative la preturi bune." - Maria I.
  • "Serviciu clienti excelent, prompt, serviabil si rapid." - Marius V.
  • "Cei mai buni! Minunati! Multumesc!" - Florica N.

Iti mai recomandam: